Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

AUDI Snowjam 2016

22. 3 .2016   2 minuty čtení
Poslední víkend letošní zimy patřil ve Špindlerově Mlýně finále světového poháru ve snowboardingu, kterého jsme se jako partner...

Poslední víkend letošní zimy patřil ve Špindlerově Mlýně finále světového poháru ve snowboardingu, kterého jsme se jako partner zúčastnili. 

Kilpi na Snowjam 2016

Ten kdo dorazil na tuto akci, jistě nelitoval. Počasí bylo ryze zimní a nesmělé sobotní sluneční paprsky návštěvníky ani závodníky příliš neohřály. Přesto si ale všichni víkend řádně užili. Také náš sobík byl nadšený a chvílemi to dokonce vypadalo, že je hvězdou této akce. Ať už sledoval závodníky na trati, či byl u našeho Kilpi stánku, vyrazil za občerstvením, anebo byl omrknout bohatý doprovodný program, vždy se kolem něj vytvořila skupinka fotek chtivých návštěvníků. Naštěstí má sobík focení rád. A ti, kteří se s ním vyfotili, se také mohli zúčastnit soutěže o zboží Kilpi na našem Facebooku. Každý také dostal malého plyšového sobíka.

Nebyl to ale jen plyšový sobík, kterého si návštěvníci spolu s dojmy ze závodu odnášeli. Kilpi bylo doslova na každém rohu! Rozdali jsme stovky samolepek a bonbónů Kilpi, ale také balík poukázek na prodejny Kilpi a potěšili tak celou řadu návštěvníků. Velký zájem o značku Kilpi nám udělal velikou radost a jsme rádi také za slova chvály a pozitivní odezvu organizátorů závodů, kteří celý víkend, navzdory počasí a náročnějším podmínkám, zajišťovali tuto akci v našich bundách KAMET a KALLIO.

Snowjam 2016 byl ale především o sportu a skvělé atmosféře finále tohoto světového poháru. I my jsme fandili našim barvám a palce drželi především naší nejlepší snowboardistce Šárce Pančochové, která se nakonec umístila na skvělém třetím místě mezi ženami. Stejně tak potěšilo první místo slovenské závodnice Zuzany Mendlové v závodě Snickers Best Trick, která zvítězila se svým trickem backside rodeo. Ve finále Snowjam 2016 zvítězila mezi ženami Silvia Mittermueller z Německa a mezi muži získal prvenství Jamie Nicholls z Velké Británie.

\u0160árka Pan\u010dochová

Závěrem snad jen zbývá už jen dodat to, že tento závod byl nejen pro nás a našeho sobíka skvělým zážitkem s prvotřídní atmosférou, která se na světové finále sluší a patří. Jsme rádi, že se na takovýchto akcích můžeme podílet jako partneři a těšíme se na další podobné akce, kterých se budeme i nadále účastnit. Tak tedy na viděnou na některé z nich... Určitě nás nepřehlédnete ;-)

Mohlo by vás také zajímat
Lyžařské softshellové bundy
Rady a tipy Materiály a technologie Jak vybrat
Lyžařské softshellové bundy
10. 3 .2016   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Novinky z Kilpi O Kilpi
Kilpi team na SCHLAG DASS ASS
18. 2 .2016   1 minuta čtení
Vertikal 1. díl - Kilpi team na Schlag das ass
Vertikal 1. díl - Kilpi team na Schlag das ass
18. 2 .2016   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se